Over IE Systems

Home / Over IE Systems

“Onderscheidend, innovatief en eco-effectief”

Het Alkmaarse IE Systems (opgericht in 1997 door Jaap van Baar) heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door betrouwbare oplossingen te bieden tegen geurhinder en rioolschade veroorzaakt door H2S.

IE Systems onderscheidt zich binnen de markt met een scala aan innovatieve en eco-effectieve oplossingen die worden samengebracht in efficiënt maatwerk tegen een scherp tarief. Deze positie behouden wij door continu nieuwe producten te ontwikkelen en onze (interne) processen te verbeteren.

kantoor IE Systems

 

IE Systems werkt met een landelijk opererend team voor een kwart van de Nederlandse gemeenten

 

MVO
Om duurzaamheid kun je niet meer heen in de huidige maatschappij als gewetensvol ondernemer , daar is iedereen het over eens. Maar wat betekent dit voor IE Systems? Hoe geeft IE Systems duurzaam ondernemen vorm?

IE Systems onderscheidt zich binnen de markt met een scala aan innovatieve en eco-effectieve oplossingen die worden samengebracht in efficiënt maatwerk tegen een scherp tarief.

IE Systems werkt met lokale partners voor zo’n kwart van de Nederlandse gemeenten. Daarnaast neemt IE Systems voor haar interne organisatie medewerkers in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt en zet zij zich in voor sociaal- maatschappelijke initiatieven zoals de rolstoelbus.

Onze positie behouden wij door continu nieuwe verantwoorde producten te ontwikkelen en onze (interne) processen te verbeteren rekening houdend met mens en milieu. IE Systems laat heel goed zien dat duurzaamheid en winst maken elkaar niet bijten. Voor IE Systems is duurzaam ondernemen een win-win strategie.